Laadukas koti Orimattilan keskustassa!
100% YKSITYISYYS TAATTU
Laadukas koti Orimattilan keskustassa!
100% YKSITYISYYS TAATTU
Koti muutaman sadan metrin päässä palveluista
Rakennusliike Olavi Järvinen rakentaa perheyrityksen tinkimättömyydellä sinulle laadukkaan kodin Orimattilan keskustaan, vain muutaman sadan metrin päähän arjessa tärkeistä palveluista. Kahteen yksikerroksiseen rivitaloon valmistuu 13 erikokoista asuntoa, joista löytyy tilava ja käytännöllinen koti erilaisiin tarpeisiin. Jos omakotitalo on käynyt liian isoksi siivota ja suuresta pihasta huolehtiminen tuntuu turhan työläältä, tarjoavat nyt valmistuvat asunnot loistavan mahdollisuuden vaivattomaan asumiseen. 

Neljä huonekokoa

Asuntojen koot vaihtelevat kompaktista kaksiosta kolmen makuuhuoneen neliöön. 

Oma terassi

Omalla terassilla on tilaa nauttia aamukahvit ulkosalla ja istuttaa vaikka kukkia ja tomaatteja.

Yhden tason ratkaisu

Kaikki kodin toiminnot ovat yhdessä kerroksessa ja piha on kompaktin kokoinen. 

Oma ulkovarasto

Sisäänkäynnin yhteydessä on oma ulkovarasto. Tontin suojaisaan kulmaan rakennetaan pieni leikkialue.
Perustajaurakoitsija

Kohteen rakentaa Rakennusliike Olavi Järvinen Oy.

Haluamme tarjota laadukkaasti rakennettuja ja nykyaikaisia koteja, joita on mahdollista räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Luottamus on meille tärkein arvo. Jos jotain lupaamme, sen myös pidämme.

Eläväinen muuttovoittokunta kutsuu asukkaita
Orimattila on eläväinen muuttovoittokunta metropolialueen kupeessa. Pienen kaupungin inhimillinen elämänrytmi tekee asukkailleen hyvää: laajojen peltoaukeiden ja erämaa-alueiden keskellä ajatuksilla ja unelmilla on tilaa vaeltaa.

Palvelut

Käkelänkulmassa yhdistyvät kaupunkiasumisen edut ja elävä yhteys luontoon. Siwa, K-Market, S-Market, Lidl sekä apteekki ja posti löytyvät kaikki noin puolen kilometrin päästä Käkeläntieltä. Keskeiset palvelut löytyvät edelleen kaupungin keskustasta Erkontien ja muutamien muiden katujen varsilla. 

Turvallinen koulutie

Lähin alakoulu, Jokivarren koulu, sijaitsee vain 400 metrin päässä. Yläkouluun on matkaa jalkaisin tai pyörällä alle kaksi kilometriä. Kaupungissa on oma viestintäpainotteinen Erkko-lukio. Rauhallisessa ympäristössä lasten on turvallista kulkea kouluun. Lähimmät päiväkodit ja esiopetus sijaitsevat myös alle kilometrin päässä.  

Yhteydet

Käkelänkulmalta on hyvät yhteydet Lahteen ja pääkaupunkiseudulle. 25 kilometrin matka Lahteen kestää omalla autolla n. 20 minuuttia. Bussimatka Lahden Kauppatorille kestää noin 45 minuuttia. Bussiin pääsee hyppäämään arkisin noin kaksi kertaa tunnissa. Omalla autolla matka Helsinkiin kestää reilun tunnin. 

Virkistäytyneenä arkeen

Orimattilassa voi harrastaa muun muassa hevosurheilua, ammuntaa, judoa, uintia, palloilulajeja, frisbeegolfia, parkouria. Kaikki keskeisimmät liikuntapaikat sijaitsevat parin kilometrin säteellä Käkeläntieltä. Myös koiran kanssa harrastava löytää Orimattilasta hyvät puitteet, sillä Pennalassa on agilityhalli. 
Aluetietous
“Kiva maaseutukaupunki, kivat lenkkipolut, kivoja ihmisiä naapureina ja muuallakin.” -orimattilalainen
Palvelut
Orimattilassa päiväkodit, koulut ja kaupat sijaitsevat kiven heiton päässä. Täällä auton omistaminen ei ole välttämätöntä, koska palvelut sijaitsevat niin lähellä. 
 • Kulttuuritarjontaa - Orimattilassa on oma taidemuseo, teatteri ja lukuisia muita kiinnostavia kulttuuri-kohteita.  
 • Kurssit - Wellamo-opiston kursseilla voi opiskella eri kieliä, hedelmänviljelyä tai opetella vaikka joogaamaan.
 • Päiväkodit - Päiväkoteja on useita, esim. Peltola, Lilliputti ja Kimppa. Myös yksityisiä päiväkoteja löytyy. 
 • Päivähoitopaikat - Perhepäivähoitopaikkoja järjestyy hyvin niitä tarvitseville. 
 • Koulut - Kouluja löytyy useita eri puolilta kuntaa. Lähin koulu on Jokivarren koulu, jossa toimivat ylä- ja ala-aste, johon matkaa vain 400 m. Myös lukio löytyy kylältä. 
 • Lähistön kaupungit - Lahteen ajaa Orimattilasta n. 20 minuutissa ja Helsinkiin n. 1 tunnissa. 
 • Kuntosali - Kehräämöllä sijaitseva kuntosali on hieno ja tilava ja uusittu viime vuosina. 
 • Ruokakaupat - Ruokakaupoissa on valinnanvaraa. Lähistöllä palvelee Siwa, K-Market, S-Market ja Lidl. 
 • Ravintolat - Orimattilan keskustassa voi nauttia sesongin mauista ja suomalaisesta kotiruoasta tai valita pizzan ja kiinalaisen välillä. Herkuttelemaan pääsee tunnelmallisissa kahviloissa. 
 • Uusi juna-asema - Liikenneyhteydet paranevat huomattavasti, kun joulukuussa 2017 avautuu Orimattilaan Hennan asema. Käkelänkulmasta matkaa Hennan asemalle on 16 kilometriä. 
“Lahden seudun muihin kuntiin verrattuna Orimattilassa on erittäin toimivat terveyspalvelut ja se on jo hyvä syy muuttaa tänne.” -orimattilalainen
 Harrastusmahdollisuudet
Orimattilassa voit harrastaa muun muassa hevosurheilua, ammuntaa, judoa, uintia, palloilulajeja, frisbeegolfia, parkouria. Kaikki keskeisimmät liikuntapaikat sijaitsevat parin kilometrin säteellä Käkelänkujalta.  
 • Jokivarsi - Orimattilan keskustan läpi virtaava Palojoki tuo kaupungille oman kauniin erityispiirteensä. Joenrannan puistoalueet ja rantatiet ovat oivallinen paikka virkistäytymiseen. 
 • Leikkipaikkoja lapsille - Käkelänkulman lähellä on monia leikkipuistoja ja viheralueita. 
 • Koirat - Myös koiria harrastava löytää Orimattilasta hyvät puitteet, sillä parin kilometrin päässä on agility-ulkorata ja vähän kauempana Pennalassa on agilityhalli. 
 • Kotieläinpuisto - Orimattilan suosittu kotieläinpuisto sijaitsee vain kahden kilometrin päässä. Kotieläinpuistossa pääset tutustumaan erilaisiin hellyyttäviin kotieläimiin, kuten lampaisiin, possuihin, poroihin, villisikoihin, vuohiin, lehmiin, poneihin ja tapaat monia harvinaisempiakin otuksia.
 • Uinti - Uimahalli löytyy urheilutalon yhteydestä parin kilometrin päästä. Uimarantakin kylältä löytyy!
 • Hiihtomaastot - Kaupungissa on loistavat hiihtomaastot ja kolmen kilometrin säteellä Käkelänkujalta onkin viisi erimittaista latureittiä, joista osa on valaistuja. 
 • Luistelu - Luistelemaan pääsee talvisin Jokivarren koulun pihalla. Innokkaita luistelijoita ei aina tarvitse olla kyyditsemässä, sillä matkaa koululle on vain 300 metriä.  
 • Retkeily - Retkeilyn ystävälle Orimattilan lukuisat luontopolut tarjoavat sukelluksen reheville puronvarsille, jääkauden muodostamille muinaisrannoille tai alueen metsiin. 
 • Lintubongaus - Artjärven lintualue on n. 20 km päässä ja siellä voi seurata keväisin arktisten hanhien ylilentoa, syksyisin kahlaajien levähdystä ja syksyllä kurki- ja hanhiparvia.
Asemakuva
Asuntokoot ja hinnat (mh/vh)
 • 4H+KT+S    88,5 m² mh 105 260 € / vh 215 000 € 
 • 3H+KT+S     76 m²   mh 94 140 € / vh 189 000 € 
 • 3H+KT+S     69 m²       mh 83 440 € / vh 169 000 €
 • 2H+KT+S     59 m²       mh 75 840 € / vh 149 000 € 
“Missään muualla ei saa omia ja lasten terveysasioita hoidettua niin nopeasti kuin Orimattilassa. Olen asunut Hollolassa, Lahdessa ja Nastolassa.” -orimattilalainen
Vieraile Käkelänkulman sisällä!
“Orimattila on mukava paikka! Olen asunut siellä koko ikäni opiskeluaikoja lukuunottamatta.” -orimattilalainen
Kokemuksia

Hannu Korhonen: Perheyrityksen toiminta herätti luottamusta!

”Kuvaisin Rakennusliike Olavi Järvisen toimintaa sanoilla avoin, rehti, ammattitaitoinen ja luotettava. Nyt ollaan asuttu tässä melkein kymmenen vuotta, eikä mitään ole tarvinnut korjata tai vaihtaa.”

Jalo Paananen: Toiminta oli erittäin joustavaa!

”Oman arkkitehdin käyttöön ei ollut rakennusliikkeen puolelta estettä. Muutenkin persoonallisten ratkaisujen tekeminen onnistui rakennusliike Olavi Järvisen kanssa loistavasti. Toiminta oli erittäin joustavaa.”

Hei! Lataa ihmeessä esite ja ota yhteyttä, löydämme varmasti sopivat ratkaisut juuri teidän tarpeitanne varten!

Matti Järvinen, Rakennusliike Olavi Järvinen Oy, Markkinointi, 040-7687667

Lataa esite ja vieraile Käkelänkulman asunnon sisällä!
 • Sijainti, etäisyydet, lähialueen palvelut ja virkistysmahdollisuudet.
 • Sisustusteemat, pohjakuvat, vapaat asunnot ja hintatiedot.
 • Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja varaus- ja jonotusohjeet..
100% Turvallinen. Emme spämmää, emmekä luovuta tietojasi ulkopuolisille.
Copyright 2016 - Rakennusliike Olavi Järvinen Oy